Αυτό το βιβλίο, δεν είναι βιβλίο





Τα βιβλία της Keri Smith έχουν αρχίσει να γίνονται από τα αγαπημένα μου και σιγά σιγά η βιβλιοθήκη μου θα γεμίσει από αυτά. Ύστερα από το How to be an explorer of the word έπεσε στα χέρια μου το υπέροχο This is not a book



Αυτό το βιβλίο, δεν είναι βιβλίο. Είναι ακόμη ένα αριστούργημα της Keri Smith, με καταπληκτική εικονογράφηση. Όπως συμβαίνει και στα υπόλοιπα βιβλία της, κάθε σελίδα είναι και μια καινούρια εξερεύνηση, μια παρότρυνση να δούμε τον κόσμο, τους ανθρώπους, τα αντικείμενα και τη φύση που μας περιβάλλει από μια άλλη ματιά αισιόδοξη και ερευνητική. 



Σε κάθε σελίδα του βιβλίου που δεν είναι βιβλίο και μια παιχνιδιάρικη δραστηριότητα. Ένα γράμμα σ'ένα φίλο, ένα ταξίδι, ένα χάρτινο καραβάκι, ένα σχόλιο για να αφήσουμε σε κάποιο δημόσιο μέρος, ένας φίλος. 


Μια σελίδα που δεν είναι σελίδα, αλλά είναι μηχανή του χρόνου ή ένας κρυμμένος θησαυρός. Ένα φανταστικό μέρος σε κάποια σελίδα που είναι ο δικός σου πλανήτης και μπορείς να δημιουργήσεις, ανθρώπους, σύμβολα και κτίρια. Μια σελίδα για να κάνεις μια ευχή. 





"This objective does not exist without you. You will determine the content and the final product. All will be shaped by your imagination. You must go out into the world in order to bring it to life and complete the assignments.

If it's not a book, then what exactly is it? The answer is up to you."




*παρακαλώ πολύ να μην αντιγράφετε ούτε να χρησιμοποιείτε με οποιοδήποτε τρόπο τα κείμενα και τις φωτογραφίες αυτού του site χωρίς την γραπτή άδειά μου









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις